Revitalisatie van Axia bureaustoelen

Wat is Axia Revitalisatie?

Door de modulaire opbouw van de Axia bureaustoelen is het eenvoudig om gebruikte stoelen weer in goede conditie te brengen door middel van een revitalisatie. De basis van de revitalisatie is een grondige servicebeurt. Dit houdt in dat het mechaniek en onderdelen worden gecontroleerd op kwaliteit en correcte werking. Daarbij worden alle instelmogelijkheden op juist functioneren gecontroleerd. Onderdelen die gebreken vertonen worden gerepareerd of vervangen door nieuwe onderdelen. Alle vervangen onderdelen worden door BMA Ergonomics retour genomen en op verantwoorde wijze hergebruikt of gerecycled. Naast deze technische controle is het mogelijk om de kussens en de armleuningen te vervangen. Door deze te vervangen voldoen de armleuningen weer aan de huidige normen (NPR 1813) en zijn de kussens weer schoon, comfortabel en modern qua uitstraling.

Hoe werkt het?

Bovenstaande werkzaamheden zullen worden uitgevoerd op locatie (= de plaats waar de stoelen in gebruik zijn) door gekwalificeerde en ervaren BMA servicemonteurs. Het tijdstip en de locatie binnen het gebouw waar de werkzaamheden uitgevoerd worden, wordt in overleg met de klant bepaald. De BMA servicemonteurs kunnen een aantal Axia bureaustoelen meenemen bij het uitvoeren van de werkzaamheden. Deze stoelen zullen ter overbrugging ingezet worden bij medewerkers waarvan de stoel gerevitaliseerd wordt. Op deze manier worden de medewerkers zo min mogelijk gestoord tijdens hun werk. Ook is het mogelijk de revitalisatie uit te voeren buiten de reguliere werktijden.

De werkzaamheden kunnen ook uitgevoerd worden bij BMA Ergonomics in de fabriek in Zwolle. Daarvoor worden de stoelen met de vrachtwagen opgehaald bij de klant en naar Zwolle getransporteerd. Zo kunnen de werkzaamheden utigevoerd worden zonder dat de klant hiervan hinder ondervindt.

Zelfde stoel een nieuwe look?

Bij de revitalisatie is het raadzaam om de kussens te vervangen. De argumetatie hiervoor is:

  • Hygiëne van de kussens
  • Herstellen of verhogen van comfort (ook een ander type zitting is mogelijk)
  • Moderne uitstraling
  • Oplossen van slijtage

Daarnaast kan het zinvol zijn om de bestaande armleggers te vervangen door de nieuwe 3D armleggers. Deze hebben een groter instelbereik en voldoen daarmee aan de NPR 1813. Door de verbeterde breedteverstelling zijn ze ook gebruiksvriendelijker.

Kom het met eigen ogen bekijken.

Bent u geïnspireerd door het verhaal van Harmen? Maakt u dan een afspraak en kom de productie en revitalisatie van onze Axia producten zelf bekijken. Lokatie: BMA Ergonomics in Zwolle. Vul onderstaand formulier in en vermeld uw telefoonnummer en het aantal personen dan wordt de bezoekdatum samen met u bepaald.

Bedrijfsnaam*

Naam*

Uw emailadres*

Telefoon*

Opmerkingen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.