BMA Ergonomics op Milipol Paris

Als een van de vooraanstaande aanbieders van 24/7 bureaustoelen, is BMA Ergonomics dit jaar aanwezig op de Milipol in Parijs: het toonaangevende evenement voor Homeland Security. De 20e editie van deze beurs vindt plaats van 21 tot 24 november in het expositiecentrum Paris-Nord Villepinte. De laatste show in 2015 was goed voor 949 exposanten uit 55 landen, 24.056 bezoekers uit 142 landen en 115 officiële delegaties uit 77 landen.

De robuuste en comfortabele reeks BMA 24/7 bureaustoelen is uiterst succesvol gebleken voor beveiligingsmedewerkers met intensieve operaties zoals monitoring of observatie. De heavy-duty stoelen zijn uitgerust met extra sterke en robuuste mechanismes en grotere stervoet. De in hoogte en breedte verstelbare armleuningen en de ergonomische rugleuning met bekkensteun zijn gebouwd voor intensief gebruik. 24/7 stoelen zijn snel en gemakkelijk aan te passen en uiterst comfortabel voor elke gebruiker.

24-uurs stoelen moeten praktisch onverwoestbaar zijn omdat ze door verschillende mensen en op verschillende locaties worden gebruikt. Daarom is de stoffering van de BMA 24-uursstoelen extreem sterk, vuilbestendig en gemakkelijk schoon te maken. Bovendien geeft BMA Ergonomics 3 jaar volledige garantie. Dit betekent geen arbeids-, materiaal- of leveringskosten in de eerste 3 jaar na aanschaf van een 24-uursstoel!

BMA biedt de juiste 24-uursstoel

De BMA Secur24 Basic en de BMA Secur24 Exclusive zijn de ideale 24/7 stoelen voor observatie en bewaking omdat ze zeer comfortabel en extreem robuust zijn. Ze kunnen tot 234 kg aan. Deze stoelen bieden optimaal ergonomisch comfort. De meervoudig verstelbare hoofdsteun en armleuningen en de intuïtieve verstelling maken deze stoelen bij uitstek geschikt voor intensief computerwerk. Met de unieke, optionele wapenuitsparing kunnen zelfs gewapende politie- of beveiligingsmensen comfortabel zitten. Wanneer activiteiten bestaan uit zowel observatie als intensief beeldschermwerk, is de Axia Focus 24/7 de beste keuze.

Bezoek ons in hal 6 gang L stand 215 (Flokk France):

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.