B2B-Circulaire Markt 12 september

Inkopers opgelet!

Renee van den Heuvel (initiatiefnemer van Duurzame Leverancier) en Frances Prins (initiatiefnemer van GroenGeld) hebben de handen ineengelagen. 12 september 2017 (10:00 tot 13:00 uur) is de eerste B2B-Circulaire Markt bij Movares te Utrecht. 15 bedrijven uit heel Nederland presenteren daar in de vorm van een markt hun groene, circulaire en sociale producten of diensten. Waaronder BMA Ergonomics.

Op de markt staat de kopgroep van duurzame pioniers met hun kwaliteitsproducten die iedereen iedere dag gebruikt, maar dan een versie met positieve impact. Voorbeelden zijn:

  • Cycloon Fietskoeriers die alles weet over hoe je van fietskoerier naar succesvolle ondernemer ‘fietst’,
  • Ecodrukkers die misschien wel het schoonste drukwerk van Nederland levert,
  • Dutch Spirit en Groenendijk die circulaire (werk)kleding als maatpak of voor het zware werk tonen,
  • Hesselink koffie met koffie met eerlijk loon en gebrand met zonne-energie,
  • BMA Ergonomics met bureaustoelen die vele levens kennen,
  • Triboo met ludieke gebruiksvoorwerpen uit afval,

En heel veel meer. U kunt voelen, proeven, luisteren, kijken en vooral: KOPEN.

Inkoop is een belangrijke motor in de nieuwe economie. Helemaal als daarmee forse CO₂-reductie gehaald kan worden en afval wordt voorkomen door circulaire principes. Inkopend Nederland heeft een potentie van meer dan €150 miljard per jaar. Volgens Senter Novem ongeveer 50 miljard bij overheden en een veelvoud ervan bij het bedrijfsleven. Het is vanaf vandaag mogelijk om bij inkoop makkelijker kiezen voor een assortiment dat meerwaarde creëert voor klant en leverancier. Inkopend Nederland moet aanschaf zien als investering. Aanmelden als nieuwsgierige bezoeker kan hier

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.