Goed zitten op een bureaustoel, hoe doe je dat?

Goed zitten hoe doe je dat? Uiteraard heeft u daar een ergonomische bureaustoel voor nodig. Maar even zo belangrijk bij goed zitten is het correct instellen van uw stoel. Door uw stoel goed in te stellen krijgt u de beste ondersteuning tijdens uw (beeldscherm-) werkzaamheden en voorkomt u lichamelijke klachten.

Ook het goed inrichten van de overige onderdelen van uw werkplek, zoals het instellen van de hoogte van uw bureau en beeldscherm, dragen er toe bij dat u goed zit en dus gezond kan werken.

Zitinstructie: essentieel bij goed zitten

Als u op basis van gedegen advies een weloverwogen keuze voor de juiste Axia ergonomische bureaustoel heeft gemaakt, houdt onze service natuurlijk niet op. BMA Ergonomics helpt u en uw medewerkers om iedere Axia bureaustoel op iedere individuele gebruiker in te stellen. Zo wordt uw bureaustoel ook echt úw bureaustoel!. Een optimaal gebruik van uw Axia bureaustoel bevordert het welzijn op de werkplek en daardoor uw productiviteit. Wie goed zit, werkt immers prettiger.

BMA streeft er daarom naar dat iedere gebruiker op locatie een persoonlijke zitinstructie krijgt. Alleen op deze manier zijn we er zeker van dat u correct op de stoel zit en wordt het maximale zitcomfort uit de stoel gehaald. Hierdoor worden klachten, veroorzaakt door verkeerd zitten, zoveel mogelijk voorkomen en wordt het ziekteverzuim tot een minimum beperkt.

Gezond werken

In de onderstaande video’s laten we u zien hoe u goed zitten eenvoudig in de praktijk kunt brengen.

Zo stel ik mijn Axia in

In de video “Zo stel ik mijn Axia in” tonen we u in duidelijke stappen hoe de meest optimale ondersteuning uit uw ergonomische bureaustoel kan worden gehaald.

Gezond zitten in 1 minuut

In de video “Gezond zitten in 1 minuut” laten we u zien dat het optimaal instellen van uw ergonomische bureaustoel niet meer tijd kost dan 1 minuut, zelfs als u elke dag op een andere flexwerkplek werkt!

Heeft u vragen over de instelling van uw Axia bureaustoel? Vul het formulier in en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Zitinstructie 24-uursstoel

Gezond werken

In de onderstaande video’s laten we u zien hoe u goed zitten eenvoudig in de praktijk kunt brengen.

Zo stel ik mijn Secur24 in

Zo stel ik mijn Axia Vision 24/7 in

Zo stel ik mijn Axia Focus 24/7 in

Heeft u vragen over de instelling van uw Axia bureaustoel? Vul het formulier in en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.