Gezond werken

Bij gezond werken is een goede ergonomische bureaustoel essentieel. Gezond werken is echter meer dan het optimaal inrichten van de kantooromgeving. Het Axia 2.0 is veel meer dan een ergonomische bureaustoel waarop je ontspannen en gezond zit. Het is een compleet en slim zitsysteem waarin al onze kennis op het gebied van ergonomie, technologie en duurzaamheid samenkomt. Een systeem dat mensen bewust maakt van hun zitgedrag en hen daarbij actief ondersteunt.

Gezonde werkplek, gezond werken

U weet nu dus hoe belangrijk een goede ergonomische bureaustoel is om het beste uit uzelf of uw medewerkers te halen. Gezond werken betekent nu éénmaal dat goed zitten achter een bureau regelmatig wordt onderbroken door een beweegmoment. Denk hierbij aan staand telefoneren of bijvoorbeeld even koffie halen voor collega’s.

Want juist het lange zitten maakt spieren en gewrichten gevoelig voor klachten. Lichamelijke klachten die u vanzelfsprekend wilt voorkomen. Daar komt bij dat iedere persoon een ander postuur heeft. Groot of klein, zwaar of rank, ieder met specifieke wensen voor comfortabel zitten. Ook zijn de taken van medewerkers vaak heel divers. Daar hoort een goede ergonomische kantoorstoel bij die niet alleen dynamisch instelbaar, maar ook een stoel die de bewegingen van de gebruiker volgt en dus aan rug, armen en bekken de juiste ondersteuning biedt. Zo wordt er een gezonde werkplek gecreëerd.

Klachten gerelateerd aan beeldschermwerk gerelateerde

Een goede bureaustoel

Een goede bureaustoel levert u direct voordeel op. Hij zorgt ervoor dat u en uw medewerkers zich beter voelen en voorkomt ziekteverzuim. Als medewerkers na een lange dag van voornamelijk zittend werk weer fit naar huis gaan, weet u zeker dat de ergonomische bureaustoel de juiste ondersteuning biedt voor rug, nek, bekken en armen. Dit is vooral belangrijk als uw medewerkers veel zittend kantoorwerk verrichten of zelfs 24-uursdiensten draaien.

Instelbaar op elk individu

Een goede bureaustoel is instelbaar op iedere individuele gebruiker. Kortom, een bureaustoel op maat. Hoog-laag verstelbaar op alle onderdelen, aan te passen aan lichaamsgewicht, met een in diepte verstelbare zitting en een beweegbare rugleuning voor dynamisch zitten. Een goede stoel zorgt voor een optimale zithouding waarbij de voeten voortdurend contact houden met de vloer.

En ten slotte, van een goede bureaustoel hebt u lang plezier. En dat is dan weer een mooie kostenbesparing. Maar belangrijker dan dat, het helpt u bij gezond werken.