Duurzame bureaustoel

U wilt dat het goed gaat met de wereld. U kiest dan ook het liefst voor duurzame producten. U staat er misschien niet bij stil, maar met de aankoop van een duurzame bureaustoel levert u een bijdrage aan een duurzame wereld.

Bij BMA Ergonomics loopt duurzaamheid als een rode draad door de bedrijfsvoering. In alle fasen van de cyclus. In de ontwikkeling- en productiefase. Maar ook in de gebruiks- en recyclingfase. Ons uitgangspunt is namelijk dat afval niet bestaat en dat de materiaalkringloop gesloten moet zijn.

Naast een ergonomisch verantwoorde bureaustoel kiest u bij BMA dus ook voor een duurzame bureaustoel. En dat zit toch een stuk beter!
Meer weten over de circulaire producten van BMA Ergonomics.

 

Een maatschappelijk verantwoorde stoel

De meeste bureaustoelen worden na gemiddeld tien jaar afgedankt. Ronduit jammer, want veel onderdelen van uw stoel kunnen nog veel langer mee. Juist daarom krijgt u bij elke BMA stoel een terugneemgarantie. Hoe dat werkt? Uw oude stoel wordt na tien jaar opgehaald door BMA Ergonomics. U ontvangt € 50 retour voor een complete Axia bureaustoel, een mooie korting dus op uw nieuwe Axia bureaustoel. Uw oude Axia gaat naar ons demontagestation waar hij uit elkaar wordt gehaald. Onderdelen die geschikt zijn voor hergebruik worden direct weer gebruikt. Alle andere onderdelen gaan terug naar onze toeleveranciers en worden daar gerecycled. Elke stoel van BMA is dus gemaakt met maximale aandacht voor het milieu.

In de video ziet u hoe de technische kringloop wordt gesloten. Loop mee met onze Japanse delegatie en laat u verrassen.

Uw oude Axia is geld waard!

 

Heeft u op kantoor ongebruikte en/of versleten Axia bureaustoelen staan? Lever deze dan in bij uw Axia reseller en ontvang € 50 retour voor een complete Axia bureaustoel. Wij zorgen ervoor dat uw oude Axia een tweede leven krijgt of dat de materialen worden gerecycled.

Uw oude Axia is geld waard!

Geïnteresseerd in deze inlevermogelijkheid?

Bel +31 (0)38 422 93 22 voor meer informatie of vul het onderstaande formulier in en een Axia reseller bij u in de buurt neemt contact met u op!

Dhr.Mevr.

ParticulierZakelijk

Een betere toekomst

Duurzaamheid. Een begrip dat van nature in BMA Ergonomics verankerd is. Wij voelen ons verantwoordelijk voor het economische, sociale en milieutechnische welzijn van de wereld en zijn ervan overtuigd dat wij daar een bijdrage aan kunnen leveren. Voor een betere toekomst.

 

NEN ISO 26000

ISO 26000 is een internationale richtlijn voor Maatschappelijke Verantwoordelijkheid van Organisaties (MVO). In de Nederlandse markt bekend als Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

De zelfverklaring is onder begeleiding van NEN en in samenwerking met MVO Nederland ontwikkeld door een commissie waarin onder andere VNO-NCW, het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie, FNV Vakcentrale, Goede Waar & Co en het MVO-platform zitting hebben.