Download de Axia Smart Active App!

De Axia Smart Active bureaustoel maakt je bewust van je eigen zitgedrag. De bijbehorende app daagt je bovendien uit om een actieve werkstijl te ontwikkelen! Ga nu naar de Google play of Apple App Store en download gratis jouw persoonlijke coach!

Download de Axia Smart Active App

De Axia Smart Active App

Elke gebruiker is uniek. En daar past een unieke Axia Smart Active bureaustoel bij. Daarom geeft de bijbehorende ‘Axia Smart Active App’ advies op maat over het verbeteren van je werkstijl. Je hoeft alleen de gratis app op je smartphone te installeren en deze te koppelen met het unieke signaal van jouw stoel.

Door je eigen zitprofiel in te stellen, ontvang je persoonlijke feedback van de Axia Smart Active App. Overzichtelijke zitstatistieken stimuleren je om het beste uit je werkdag te halen. De app geeft je ook leuke en praktische adviezen voor een actievere werkstijl. Net zolang tot je een 5-star seater bent. Je hebt dan geen feedback van de Axia Smart Active stoel en app meer nodig voor gezond zitgedrag.

Wat is Axia Smart Active?

De Axia Smart Active is een ergonomische Axia 2.0 bureaustoel waar je ontspannen en goed ondersteund op zit. Maar het is nog veel meer. Het is een compleet innovatief zitsysteem waarin al onze kennis op het gebied van ergonomie, technologie en duurzaamheid samenkomt. In de stoel is namelijk ook de Smart Active technologie ingebouwd. Die geeft een trilsignaal als het tijd is om even uit je stoel te komen.

Gezond werken op kantoor doe je uiteraard op een goede stoel, maar je hebt ook regelmatig een beweegmomentje nodig. Denk hierbij aan koffie halen met collega’s, een blokje om in de lunchpauze, wandelend overleggen of staand telefoneren. Daarom geeft de Axia Smart Active bureaustoel je directe feedback als je te lang op je stoel zit. Door jezelf een actieve werkstijl aan te leren haal je het beste uit jezelf. En je gaat aan het einde van de werkdag weer fit naar huis!

Smart Technologie

Alle ergonomische bureaustoelen uit de 2.0 serie kunnen worden uitgerust met de innovatieve, gepatenteerde Smart Technologie. De Axia Smart Active is hier een voorbeeld van. Dit systeem is gericht op het ontwikkelen van een actieve werkstijl via directe feedback op je zitgedrag.