Circulaire bureaustoelen

De Axia bureaustoel is speciaal ontwikkeld om rug, nek en armen optimaal te ondersteunen tijdens beeldschermwerk. Dankzij deze ergonomische stoel werken mensen gezonder, geconcentreerder en zijn ze productiever.

Circulaire bureaustoelen met Axia Restwaardegarantie

Uiteraard zijn Axia bureaustoelen ook circulaire bureaustoelen. De stoel is vervaardigd van hoogwaardige, duurzame materialen. En dankzij het ontwerpprincipe Design for Disassembly kan BMA Ergonomics teruggenomen, afgedankte stoelen efficiënt demonteren en veel onderdelen recyclen. Niet voor niets bestaan de nieuwe halffabricaten van een Axia bureaustoel voor een groot deel uit gerecyclede materialen.

Cradle-to-Cradle certificaat voor de Axia 2.0Op basis van dit zorgvuldige ontwikkelproces heeft de Axia het Cradle-to-Cradle certificaat ontvangen. Daarnaast is BMA Ergonomics onderscheiden met drie internationale prestigieuze prijzen namelijk de iF-Design award, de Red Dot Best of the Best Award en de FIRA Ergonomics Excellence Award. Een prachtige erkenning voor een gezond, mooi en schoon product dat op een verantwoorde manier wordt geproduceerd.

BMA heeft de ambitie de levensduur van Axia bureaustoelen te verdubbelen. In 2020 moeten ze 20 jaar meegaan in plaats van 10! Hoe bereiken we dit? Wij kopen de Axia bureaustoelen na de eerste gebruiksfase terug en knappen ze op voor een tweede leven. Wij garanderen dus een restwaarde, al bij de aankoop van de stoel. Met andere woorden, een inruilpremie na de gebruiksperiode. De stoelen worden door BMA opgehaald en getransporteerd naar de fabriek in Zwolle. Daar maken we ze klaar voor een tweede leven, ofwel Axia Second Life.

Hoe werkt het?

Bij aankoop van nieuwe Axia bureaustoelen krijgt u de garantie dat BMA na de eerste gebruiksduur (d.w.z. nadat de stoelen door u niet meer worden gebruikt) de Axia bureaustoelen terugkoopt. Dit is ongeacht het bouwjaar. Voorwaarde is wel dat de stoel compleet wordt ingeleverd en in bruikbare staat is. Hieronder verstaan we dat de stoel met alle onderdelen eraan wordt ingeleverd, in een staat die passend is bij leeftijd en normaal gebruik van de stoel. Bij het ontbreken van een of beide armleuningen brengen we een vast bedrag in mindering op de restwaarde. Het aanbod voor terugkoop geldt ook voor BMA 24/7-stoelen en bezoekersstoelen. Het aantal stoelen dat ingeleverd wordt, hoeft niet gelijk te zijn aan het aantal nieuw bestelde stoelen.

Meer weten over Circulaire bureaustoelen met Axia Restwaardegarantie?