Bewust zitten

Bewust zitten, weet u hoe dat moet? Steeds meer mensen doen zittend werk. Maar het menselijk lichaam is er niet op berekend om langdurig te zitten. Laat staan om langdurig ‘verkeerd’ te zitten. Goede ondersteuning is dus noodzakelijk en dat stelt hoge eisen aan de instelling van een bureaustoel. De meeste mensen besteden daar helaas te weinig aandacht aan. Ze realiseren zich niet of onvoldoende dat gezondheid en een goede zithouding alles met elkaar te maken hebben. Vaak ontstaat dat besef pas als er lichamelijke klachten zijn.

“Wordt een ergonomische bureaustoel eigenlijk wel goed gebruikt?” Deze vraag vormde de basis voor de verdere ontwikkeling van de Axia bureaustoel door BMA. We doen er alles aan om de beleving van het zitten continu te verbeteren. Wie slecht zit op een goede bureaustoel, zit immers nog steeds slecht! De gebruiker moet zich dus bewust worden van zijn of haar zitgedrag. Onze slimme technologie helpt de gebruiker te ontdekken of zijn zithouding goed is. “Meten is weten.” Wetenschappelijk onderzoek door de TU Delft heeft aangetoond dat feedback op zitgedrag leidt tot beter zitten. Dit is ook bevestigd door studies met Axia Smart Chair gebruikers bij klanten van BMA.

De Axia Smart Chair is het logische resultaat van jarenlange ontwikkelingen en wetenschappelijk onderzoek. Dit heeft een unieke en innovatieve bureaustoel opgeleverd. De stoel combineert optimale ondersteuning met duurzaamheid en slimme technologie.

Axia Smart Chair TOUCHES YOU!