Axia Smart Cloud

Axia Smart Cloud, even inloggen en je weet het. In januari 2012 introduceerde BMA Ergonomics de slimste ergonomische bureaustoel van Nederland. De Axia Smart Chair! Door middel van sensoren wordt de zithouding gemeten. Zit de gebruiker verkeerd, dan krijgt hij direct feedback van de stoel dankzij een trilsignaal in het zitkussen en het Smart label aan de stoel. De stoel raakt je namelijk letterlijk aan en zo ga je fitter naar huis.

Tijdens de vakbeurs facilitair in januari 2013 heeft BMA de Axia Smart Cloud geintroduceerd. Met de Axia Smart Cloud worden de collectieve gegevens over langere periode uitgelezen. Op basis van de verzamelde informatie kunnen vervolgens praktische adviezen aan de gebruiker worden gegeven. Dit opent een wereld aan mogelijkheden, zowel voor gebruikers als facilitair managers. Axia Smart Cloud is een internetapplicatie die razendsnel de gegevens verzamelt van alle Axia Smart Chairs binnen een bedrijf. Deze gegevens worden gepresenteerd op een overzichtelijk dashboard. Facilitair managers hebben hiermee direct inzicht in het gebruik van de stoelen. En Arbo-specialisten krijgen toegang tot een wereld aan informatie over zithouding.

Neem een kijkje op de demo-omgeving van de Axia Smart cloud. Klik hier voor de demo-omgeving.  

LOGINNAAM: bmademo

WACHTWOORD: demo.

Heeft u vragen over deze service? Vul het formulier op deze pagina in of bel met onze Customer Service via telefoonnummer +31 (0)38 422 93 22.

Axia Smart Cloud

Meer informatie?

Dhr.Mevr.

ParticulierZakelijk