Axia 2.0 bureaustoelen serie

Het Axia 2.0 is veel meer dan een ergonomische bureaustoel waarop je ontspannen en gezond zit. Het is een compleet en slim zitsysteem waarin al onze kennis op het gebied van ergonomie, technologie en duurzaamheid samenkomt. Een systeem dat mensen bewust maakt van hun zitgedrag en hen daarbij actief ondersteunt.

Axia 2.0

  1. Maakt u bewust van uw zitgedrag door directe feedback
  2. Is goed voor uw rug en nek door de juiste rugondersteuning
  3. Helpt u bij een actieve en ontspannen werkhouding
  4. Past altijd bij uw lichaamsbouw en werkomgeving
  5. Is duurzaam en circulair ontworpen

Hoe zit dat?

  1. In de zitting en rug van de Axia Smart Chair zijn sensoren ingebouwd die uw zitgedrag meten. Via een trilsignaal in de zitting krijgt u directe feedback als u te lang verkeerd zit. Dit voorkomt klachten en u gaat fitter naar huis.
  2. Dankzij de geometrie van de rugleuning wordt uw onderrug op de juiste manier ondersteund zodat uw bovenrug, schouders en nek niet te zwaar worden belast.
  3. Het gepatenteerde mechaniek garandeert een goede ondersteuning in elke werkhouding. Of u nu beeldschermwerk doet, telefoneert of schrijft. De zitting en rugleuning volgen u in elke positie. En dankzij de statische armleuningen worden uw armen goed ondersteund.
  4. Dankzij de modulaire opbouw is de stoel zo samen te stellen dat het de perfecte ergonomische bureaustoel is voor al uw werkzaamheden.
  5. De materialen zijn met zorg gekozen en bestaan vaak uit recyclaat. Kortom, een duurzaam product dat lang mee gaat. Bent u toe aan een nieuwe stoel? Voor elke Axia geldt een restwaardegarantie. Wij kopen uw bureaustoel terug waarna hij wordt gerecycled of een tweede leven krijgt. Ook kunnen we uw stoel op locatie revitaliseren.