Wellinga

Wellinga kantoorpartners is een vooraanstaande kantoorinrichter uit Enschede. We hebben alles in huis om elke organisatie compleet te voorzien van alle benodigdheden. Vanuit de prachtige Twentse omgeving ontvangt ons enthousiaste en ervaren team van medewerkers en professionals u graag in ons bedrijf. Hier laten we u kennismaken met de Twentse gemoedelijkheid waarbij u zeker geïnspireerd zult raken. We hebben hiervoor ruim 2500 m2 toonzaal in Oldenzaal en ‘living office’ voor u beschikbaar.

We zijn betrokken bij onze klanten. Dat gaat verder dan alleen het leveren van producten. We vinden het onze taak om onze klanten te blijven verrassen met praktische en innovatieve oplossingen om efficiënter en effectiever te werken en kosten te besparen. Wij geloven in de kracht van samenwerken. Samen met u.

Laat u informeren en inspireren!

Flokk PERSBERICHT

19 jun. 2017

Toonaangevende stoelenfabrikant en marktleider van uitstekend en innovatief meubilair gaat verder onder de nieuwe overkoepelde merknaam: Flokk Flokk Flokk is in het Noorse synoniem voor ‘’een groep met een gemeenschappelijk idee of doel’’. Het draait om ​​deel te zijn van iets groters dan jezelf, terwijl je je eigen persoonlijkheid en identiteit behoudt.  Flokk, eerder bekend… read more