PVO by Desque

PVO Interieur is al meer dan 10 jaar een begrip als het gaat om de inrichting van zakelijke interieurs.

Om de continuïteit en groei te waarborgen heeft PVO gekozen om de krachten met Desque te bundelen. PVO heeft met Desque een partner die zich richt op een veranderende markt, vooruit durft te denken en met “Rethink” werkt vanuit een duidelijke toekomstgerichte visie. Wij gaan verder onder de naam ‘PVO by Desque’.

Daarnaast staat onze naam voor kantoormeubilair van kwaliteit. Bureaustoelen, werkplekken, banken, van bekende en minder bekende ontwerpers: ons assortiment is zeer uitgebreid en exclusief. Bent u op zoek naar een volledige inrichting met merken als Artifort, Vitra, Arper, Bulo, Fritz Hansen of B&B Italia? Wilt u een aanvulling op uw huidige meubilair? U bent bij ons aan het juiste adres. Op deze website vindt u een keur aan designmerken.

Bovendien bieden we u, omdat we onze artikelen direct bij producenten afnemen, een zeer scherpe prijs. En omdat we u van werkelijk alle soorten kantoormeubelen kunnen voorzien, kunt u erop vertrouwen dat PVO Interieur de juiste partner voor u is!

Flokk PERSBERICHT

19 jun. 2017

Toonaangevende stoelenfabrikant en marktleider van uitstekend en innovatief meubilair gaat verder onder de nieuwe overkoepelde merknaam: Flokk Flokk Flokk is in het Noorse synoniem voor ‘’een groep met een gemeenschappelijk idee of doel’’. Het draait om ​​deel te zijn van iets groters dan jezelf, terwijl je je eigen persoonlijkheid en identiteit behoudt.  Flokk, eerder bekend… read more