Procility B.V. – PD Group B.V.

Procility creëert krachtige werkomgevingen. Voor grote en middelgrote bedrijven en organisaties, maar met evenveel betrokkenheid ook voor kleinere kantoren.
Wat onze opdrachtgevers gemeen hebben is dat ze het beste willen voor hun medewerkers. Een werkplek waarin zij zich thuis voelen, prettiger werken en vaak beter presteren.

Creativiteit en flexibiliteit zijn voor ons kernwaarden. Net als het ontzorgen van de opdrachtgever bij de realisatie van een project. Of het nu om een totaalinrichting gaat, om een uitbreiding of om de inrichting van een enkele speciale ruimte.

Vanuit de toenemende vraag van onze klanten om onze diensten te verbreden, zijn we in de loop van de jaren steeds meer voor onze relaties gaan betekenen. Naast het leveren van complete kantoorinrichtingen, ondersteunen we onze relaties ook bij change verandervraagstukken en geven we samen met onze architecten en realisatie partners hun gedachten vorm. De verbreding van deze diensten hebben we ondergebracht in de PD Group.

PD Group ondersteunt organisaties bij uiteenlopende huisvestingsvraagstukken. Een creatief ontwerp door een van onze architecten, het plaatsen van wanden, vloeren, plafonds en overige bouwwerkzaamheden. Maar ook elektra werkzaamheden, kabelmanagement, (interne) verhuizingen en het begeleiden en coachen van management en medewerkers in bv. het flexwerkplekconcept behoort tot onze specialiteiten.

 

Heeft u een huisvestingsvraagstuk? Procility en PD Group staan voor u klaar om samen met u op zoek te gaan naar oplossingen.

Flokk PERSBERICHT

19 jun. 2017

Toonaangevende stoelenfabrikant en marktleider van uitstekend en innovatief meubilair gaat verder onder de nieuwe overkoepelde merknaam: Flokk Flokk Flokk is in het Noorse synoniem voor ‘’een groep met een gemeenschappelijk idee of doel’’. Het draait om ​​deel te zijn van iets groters dan jezelf, terwijl je je eigen persoonlijkheid en identiteit behoudt.  Flokk, eerder bekend… read more