Objectform Kantoor en Projectinrichtingen BV

 

Onze specialisatie is het realiseren van originele inrichtingen voor kantoren, onderwijs- en zorginstellingen waarin mensen zich prettig voelen en efficiënt kunnen werken. Onze leidraad hierbij zijn de vier onderstaande criteria.

Identiteit:

De inrichting van uw organisatie is onderdeel van uw huisstijl en moet een reflectie zijn van uw imago voor uw medewerkers en uw relaties.

Werkomgeving:

Een prettige omgeving verhoogt de arbeidsvreugde en werkt prestatieverhogend. De juiste inrichting is dus van invloed op de resultaten van uw organisatie. Zaken als flexwerken en thuiswerken zijn tegenwoordig hierbij een onlosmakelijk onderdeel.

Werkproces:

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Uw investering is voor een langere periode dus de nieuwe inrichting moet kunnen inspelen op wijzigende werkprocessen. Het proces mag nooit verstoord worden, dus Objectform verzekerd u van kwaliteit en service.

Kostenverlaging:

Afname van facilitaire kosten door efficiënter gebruik van m², eenvoudige (de-)montage, verstelbaarheid en minder onderhoud. Laat personen verhuizen i.p.v. het meubilair.

Flokk PERSBERICHT

19 jun. 2017

Toonaangevende stoelenfabrikant en marktleider van uitstekend en innovatief meubilair gaat verder onder de nieuwe overkoepelde merknaam: Flokk Flokk Flokk is in het Noorse synoniem voor ‘’een groep met een gemeenschappelijk idee of doel’’. Het draait om ​​deel te zijn van iets groters dan jezelf, terwijl je je eigen persoonlijkheid en identiteit behoudt.  Flokk, eerder bekend… read more