Meinema projectinrichting

Projectinrichting | Kantoorinrichting meer dan 100 meubelmerken | onafhankelijk advies

Meinema Projectinrichting heeft een grote collectie projectmeubelen. Wij hebben diverse meubelshowrooms en adviseurs voor u ter beschikking. Geheel vrijblijvend komen onze meubeladviseurs bij uw kantoor langs. Al meer dan 30 jaar is Meinema Projectinrichting een begrip in kantoorinrichting met oog voor ergonomie.

Graag adviseren wij u over alle Arbowetten en normen omtrent de kantoorwerkplek | bureaustoel of beeldschermstoel. Denk hierbij aan de NPR 1813, NEN 2449 en NEN-EN 1335. U bent van harte welkom voor een enkele bureaustoel of een compleet inrichtingsplan. Samen met de interieurarchitect verzorgen wij graag uw herinrichting, turnkey inrichting of complete herhuisvesting.

Design op kantoor, van ergonomische bureaustoelen tot akoestische oplossingen

Meinema beschikt over een ruime collectie kantoormeubilair. De beste merken voor ergonomische bureaustoelen zoals de Axia 2.0, Smart Seating System.

Flokk PERSBERICHT

19 jun. 2017

Toonaangevende stoelenfabrikant en marktleider van uitstekend en innovatief meubilair gaat verder onder de nieuwe overkoepelde merknaam: Flokk Flokk Flokk is in het Noorse synoniem voor ‘’een groep met een gemeenschappelijk idee of doel’’. Het draait om ​​deel te zijn van iets groters dan jezelf, terwijl je je eigen persoonlijkheid en identiteit behoudt.  Flokk, eerder bekend… read more