Inside Office

Onze visie

Inside Office is de creatieve totaalleverancier voor bedrijven, scholen, kinderopvang en zorginstellingen met betrokkenheid en service voor onze klanten. Met andere woorden: voor onze klanten een zo prettig mogelijke werkomgeving creëren! Uit onderzoek is gebleken, dat ruim 70% geen (creatieve) inspiratie krijgt van hun werkplek en hier richt Inside Office zich op.

Inside Office heeft jarenlange ervaring met het inrichten van diverse werkplekomgevingen: groot of klein, standaard of volledig op maat en voor ieder budget. Soms in samenspraak met een architect ontwikkelen wij de gewenste werkplekomgeving.

Hierbij wordt vaak van standaardvormen, -afmetingen en -materialen afgeweken om tot een zo goed en tevreden mogelijk resultaat bij onze opdrachtgevers te komen.

Inside Office kan haar opdrachtgevers dus een unieke en creatieve oplossing aanbieden.

Flokk PERSBERICHT

19 jun. 2017

Toonaangevende stoelenfabrikant en marktleider van uitstekend en innovatief meubilair gaat verder onder de nieuwe overkoepelde merknaam: Flokk Flokk Flokk is in het Noorse synoniem voor ‘’een groep met een gemeenschappelijk idee of doel’’. Het draait om ​​deel te zijn van iets groters dan jezelf, terwijl je je eigen persoonlijkheid en identiteit behoudt.  Flokk, eerder bekend… read more