HOLLANDInrichters

“Een bij uw organisatie passende inrichting vergroot het welzijn van u en uw medewerkers. Op de juiste manier investeren in uw inrichting en/of inrichtingscomponenten heeft grote invloed op het rendement van uw organisatie.”

De inrichting van uw werkomgeving moet aansluiten op uw organisatie, werkprocessen, medewerkers en toekomstvisie. (niet andersom!)

Wij ontwikkelen samen met u een inrichting gericht op “het juiste werken”. (praktisch, passend en dynamisch)

Naast een passend inrichtingsconcept is elk element voor uw werkomgeving (tafel, stoel, kast, licht, kleur, vormgeving, sfeer etc.) bepalend voor de kwaliteit van de inrichting. HOLLANDinrichters adviseert en levert u inrichtingscomponenten die de werkomgeving verbeteren.

HOLLANDinrichters heeft visie op de verandering van werken en het toenemende belang van de juiste werkomgeving. Graag willen wij met u in gesprek om ons inzicht met u te delen en samen te kijken waar voor u winst valt te behalen.

Flokk PERSBERICHT

19 jun. 2017

Toonaangevende stoelenfabrikant en marktleider van uitstekend en innovatief meubilair gaat verder onder de nieuwe overkoepelde merknaam: Flokk Flokk Flokk is in het Noorse synoniem voor ‘’een groep met een gemeenschappelijk idee of doel’’. Het draait om ​​deel te zijn van iets groters dan jezelf, terwijl je je eigen persoonlijkheid en identiteit behoudt.  Flokk, eerder bekend… read more