Even Kijken Project bv

Een begrip in het Zeeuwse…

Sinds 1953 is Even Kijken project bv een begrip in het Zeeuwse voor wat betreft het inrichten van woningen, hotels en recreatieparken. In de loop der jaren breidde het werkterrein zich uit naar projectinrichting. In 2005 heeft de projectinrichting zijn eigen naam en locatie gekregen in Terneuzen onder de naam Even Kijken Project bv.  Even Kijken Project heeft een zeer ruime collectie, waardoor we ten alle tijde de wensen van architecten, ontwerpers en directe opdrachtgevers uit het bedrijfsleven, de gezondheidszorg en de overheid kunnen invullen.

Interieurvoorstellen
Of het nu gaat om het inrichten van een nieuw kantoor, vestiging of renovatie van uw huidige locatie, Even Kijken Project realiseert samen met u spraakmakende interieurvoorstellen die passen bij de uitstraling van uw bedrijf of zorginstelling.

Even Kijken Project biedt u
kantoor- en projectinrichtingen en maatwerk
totaaloplossingen in interieurconcepten
deskundig advies op het vlak van arbo en interieur
een perfecte oplossing en een goede prijs-kwaliteit verhouding
goede service
een 3D realisatie van uw in te richten kantoor

Onze kracht
een mooie ruime showroom
snelle en persoonlijke benadering
jarenlange ervaring
een prettige werksfeer
een eigen montage team

Flokk PERSBERICHT

19 jun. 2017

Toonaangevende stoelenfabrikant en marktleider van uitstekend en innovatief meubilair gaat verder onder de nieuwe overkoepelde merknaam: Flokk Flokk Flokk is in het Noorse synoniem voor ‘’een groep met een gemeenschappelijk idee of doel’’. Het draait om ​​deel te zijn van iets groters dan jezelf, terwijl je je eigen persoonlijkheid en identiteit behoudt.  Flokk, eerder bekend… read more