Eurodesk Business Furniture

Eurodesk Business Furniture is leverancier van kantoormeubilair. Daarbij helpt Eurodesk u met de inrichting van uw kantoor (ook op projectbasis). Naar aanleiding van uw wensen en eisen adviseren we u over de inrichting, het design en maken we inrichtings-tekeningen. Bij Eurodesk Business Furniture staan ergonomische en menselijke aspecten van de inrichting centraal. Eurodesk Business Furniture staat voor: Advies, inrichting, dynamisch werken en duurzaamheid.

Sinds 1994 is Eurodesk Business Furniture intensief bezig de werkplekomgeving te optimaliseren aan de continu veranderende technologische ontwikkelingen en manier van werken.

Eurodesk Business Furniture is actief als intermediair tussen opdrachtgever en een selectief scala aan fabrikanten van eindprodukten en/of halffabrikaten. Met deze unieke positie heeft Eurodesk Business Furniture alle middelen in handen voor een optimaal en merkonafhankelijk advies, waarbij de opdrachtgever kan kiezen voor een exact passende kantooromgeving. De inkoopkracht van Eurodesk Business Furniture garandeert u een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding.
Het ideale kantoor is zowel werk- als leefomgeving. Kantoorinrichting is niet alleen een kwestie van functionaliteit maar ook van leefbaarheid. De wijze waarop mensen de ruimte gebruiken, is maatgevend voor de inrichting die u kiest en de produkten die daarbij horen.

Eurodesk Business Furniture stelt de mens centraal, zowel binnen als buiten de organisatie. Naast het leveren van innovatieve oplossingen in kantoorinrichting zijn we altijd bezig met verbetering en vernieuwing. Alleen op deze wijze kunnen wij onze klanten het beste van dienst zijn en hebben zij vertrouwen in onze organisatie, want dat is waar het uiteindelijk om draait.

Flokk PERSBERICHT

19 jun. 2017

Toonaangevende stoelenfabrikant en marktleider van uitstekend en innovatief meubilair gaat verder onder de nieuwe overkoepelde merknaam: Flokk Flokk Flokk is in het Noorse synoniem voor ‘’een groep met een gemeenschappelijk idee of doel’’. Het draait om ​​deel te zijn van iets groters dan jezelf, terwijl je je eigen persoonlijkheid en identiteit behoudt.  Flokk, eerder bekend… read more