DNA Projecten

Wat we doen

Wij ontwerpen inspirerende interieurconcepten waarbij we geloven in ons proces.
Why, how en what is onze route waarbij we streven naar een concept dat het beste aansluit op de identiteit, karakter en gevoel van onze relaties.

Why

Wij geloven in “Anders Samenwerken”. Al ons denken en doen is gericht op het ontwikkelen van omgevingen die bijdragen aan een gemeenschappelijk DNA. Wij willen onze bijdrage leveren in het verbeteren van communicatie en vertrouwen binnen organisaties.

How

Als lerende organisatie geloven wij dat het product de visualisatie is van gedeelde kennis. Samen met onze relaties delen wij al ruim 15 jaar een passie voor ontwikkeling. Dit geeft ons een voorsprong, elke dag weer. Daag ons uit om nog beter te worden.

What

Ontwerpen, ontwikkelen en adviseren wat uiteindelijk leidt tot een herkenbare meerwaarde. Samen met onze adviseurs en gerenommeerde leveranciers staan wij garant voor de kwaliteit die wij u beloven.

Flokk PERSBERICHT

19 jun. 2017

Toonaangevende stoelenfabrikant en marktleider van uitstekend en innovatief meubilair gaat verder onder de nieuwe overkoepelde merknaam: Flokk Flokk Flokk is in het Noorse synoniem voor ‘’een groep met een gemeenschappelijk idee of doel’’. Het draait om ​​deel te zijn van iets groters dan jezelf, terwijl je je eigen persoonlijkheid en identiteit behoudt.  Flokk, eerder bekend… read more