CREON-24/7 meubilair

CREON levert een totaal programma voor het inrichten van meldkamers, controlekamers en tradingrooms. Naast de tafels, leveren wij monitor-ophangsystemen, verlichting en 24/7 stoelen. Zonder goede stoel is een 24/7 werkplek niet compleet.

BMA stoelen zijn speciaal ontwikkeld voor een ergonomisch verantwoorde werkplek in een 24-uurs werkomgeving. Deze stoelen voldoen aan alle relevante normen (onder andere EN1335, NPR1813 en BS5459) en bieden een hoge mate van comfort. Naast deskundig advies, bieden wij de mogelijkheid om één of meerdere stoelen op proef te plaatsen.  Op die manier kunt u zelf het zitcomfort ervaren en de stoel kiezen die het beste bij u past.

 

 

Flokk PERSBERICHT

19 jun. 2017

Toonaangevende stoelenfabrikant en marktleider van uitstekend en innovatief meubilair gaat verder onder de nieuwe overkoepelde merknaam: Flokk Flokk Flokk is in het Noorse synoniem voor ‘’een groep met een gemeenschappelijk idee of doel’’. Het draait om ​​deel te zijn van iets groters dan jezelf, terwijl je je eigen persoonlijkheid en identiteit behoudt.  Flokk, eerder bekend… read more