Buren Systems International

Specialistisch adviseur in meld- & controlekamer inrichting

Veiligheid en zekerheid zijn twee elementen in de hoofddoelstellingen van onze samenleving en het is daarom dan ook niet verwonderlijk dat wij deze met z’n allen proberen te waarborgen. Steeds frequenter worden openbare gelegenheden, stadscentra en industrieterreinen onder toezicht gehouden van een 24/7 camerabewaking. Publiekelijk toegankelijke gebouwen maar ook terminals en grote bedrijfslocaties in het algemeen vragen, in het kader van veiligheid, een “Building Technology” systeem waarbij niet alleen videobewaking een essentieel onderdeel is maar ook een 24urige controle op alle technische (zichzelf besturende) systemen uitermate belangrijk is.

In samenhang met de controle zijn ergonomische werkplekken benodigd waar 24 uur per dag en 365 dagen per jaar dienst wordt vereist voor observatie op een groot aantal beeldschermen en het beheersen van de besturingen. Door de verschillende behoeften van de gebruikers(sters) van een 24/7 meldkamer werkplek is een juiste werkhouding, afwisseling en de efficiëntie van de werkplek van essentieel belang om een perfecte werkomgeving te creëren.

Flokk PERSBERICHT

19 jun. 2017

Toonaangevende stoelenfabrikant en marktleider van uitstekend en innovatief meubilair gaat verder onder de nieuwe overkoepelde merknaam: Flokk Flokk Flokk is in het Noorse synoniem voor ‘’een groep met een gemeenschappelijk idee of doel’’. Het draait om ​​deel te zijn van iets groters dan jezelf, terwijl je je eigen persoonlijkheid en identiteit behoudt.  Flokk, eerder bekend… read more