Brand Control Rooms

Zitten

Door statische houding tijdens zittend werk kunnen er lichamelijke klachten ontstaan. Naast het instellen van het werkblad op de gewenste ergonomische hoogte is het ook van belang om de stoel achter de werkplek goed in te stellen.

Brand Control Rooms heeft voor 24/7 gebruik speciale stoelen in haar assortiment. Deze stoelen wijken af qua duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid en comfort ten opzichte van de basis bureaustoelen. Middels de laatste technologie zijn de stoelen voorzien van sterke stoffen of leder, hoogte instelbare ruggen, zitdiepte instelling, lumbaalverstelling, 3D armleggers, hoofdsteun, enz.

 

Flokk PERSBERICHT

19 jun. 2017

Toonaangevende stoelenfabrikant en marktleider van uitstekend en innovatief meubilair gaat verder onder de nieuwe overkoepelde merknaam: Flokk Flokk Flokk is in het Noorse synoniem voor ‘’een groep met een gemeenschappelijk idee of doel’’. Het draait om ​​deel te zijn van iets groters dan jezelf, terwijl je je eigen persoonlijkheid en identiteit behoudt.  Flokk, eerder bekend… read more