BB Office & Ergonomics

De specialist voor 24 uurs stoelen.

Wat zijn 24 uurs stoelen? Dit zijn stoelen die 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar in gebruik zijn. De stoelen zijn 24 uur per dag in gebruik met normaal gesproken wisselende diensten van personen. Bijvoorbeeld mensen in ploegendienst van bijvoorbeeld meldkamers (112), meldkamers van beveiligingsbedrijven, controlekamers van bijvoorbeeld procesindustrie en nog veel meer.

Wat maakt een 24-uurs stoel anders als een kantoorstoel ?. In principe heel simpel. Een 24-uurs stoel is uitgevoerd met een steviger mechaniek, maar ook de stof en overige materialen worden gebruikt die tegen een stootje kunnen. Bij gebruikers van 24-uurs stoelen wordt vaak de term gebruikt: “de stoel moet hufterproef zijn”. Tevens hebben de meeste 24-uurs stoelen een 24-uurs test ondergaan. Hierbij zijn er een aantal proeven uitgevoerd waardoor de stoel het label “24-uurs” kan krijgen. Eén van de certificaten is bijvoorbeeld de TUV.

Alle 24-uurs stoelen voldoen aan de huidige ergonomische en arbo-normen waaronder de EN-1335 en/of NPR1813.

Voor een 24-uurs stoel bent u bij BB Office & Ergonomics aan het juiste adres.

BMA overig

Flokk PERSBERICHT

19 jun. 2017

Toonaangevende stoelenfabrikant en marktleider van uitstekend en innovatief meubilair gaat verder onder de nieuwe overkoepelde merknaam: Flokk Flokk Flokk is in het Noorse synoniem voor ‘’een groep met een gemeenschappelijk idee of doel’’. Het draait om ​​deel te zijn van iets groters dan jezelf, terwijl je je eigen persoonlijkheid en identiteit behoudt.  Flokk, eerder bekend… read more