AtmR van Munster

AtmR van Munster, Verrassend & Vanzelfsprekend
Ongestoord werken in een inspirerende omgeving met kantoorproducten van passende kwaliteit die beschikbaar zijn op het door u gewenste moment. Dit uitgangspunt staat bij AtmR centraal in ons denken. Samen met toonaangevende fabrikanten en leveranciers hebben wij alle kennis gebundeld die nodig is om u volledig en op verrassende wijze te ontzorgen. Door deze aanpak kunt u zich volledig toeleggen op uw kernactiviteit, terwijl wij samen met u werken aan de laagste integrale kostprijs.

Advies & Realisatie
Onze naam zegt het al. AtmR: Advies tot en met Realisatie. Met deze ontzorgende formule zijn wij uitgegroeid tot marktleider in de driehoek Nijmegen-Doetinchem-Apeldoorn. Wij staan voor een breed en diep assortiment, zowel in kantoorprojectinrichting, kantoorbenodigdheden als printsystemen. Met sterke merken en scherpe prijzen. Maar ook met een persoonlijke, bevlogen en vernieuwende benadering.

Productiviteitverhogend & Kostenverlagend
AtmR draagt bij aan een sterke inkoopstructuur. Onze ePocurement oplossingen zijn transparant en overzichtelijk. Deze slimme bestelsystemen brengen een scheiding aan tussen inkopen en bestellen, waardoor u het bestel- en afleverpunt dichter bij de gebruiker kunt leggen.

Gemak & Voordeel
AtmR biedt u dus: Gemak & Voordeel. In de praktijk overtreffen wij hiermee steeds weer de verwachtingen van onze klanten. Ook uw organisatie kan prettiger en productiever werken. Dat is voor ons vanzelfsprekend en voor u verrassend. U kunt dit zelf ervaren in onze ‘Working Showroom’, waar alles uit het moderne werkproces harmonieus in elkaar overvloeit: ontvangen – communiceren – inspireren – samenwerken – concentreren. Kortom; alles waardoor uw medewerkers kunnen presteren.

Flokk PERSBERICHT

19 jun. 2017

Toonaangevende stoelenfabrikant en marktleider van uitstekend en innovatief meubilair gaat verder onder de nieuwe overkoepelde merknaam: Flokk Flokk Flokk is in het Noorse synoniem voor ‘’een groep met een gemeenschappelijk idee of doel’’. Het draait om ​​deel te zijn van iets groters dan jezelf, terwijl je je eigen persoonlijkheid en identiteit behoudt.  Flokk, eerder bekend… read more