100 procent Kantoor

100 procent Kantoor is een bedrijf waar alle medewerkers al meer dan 20 jaar actief zijn op het gebied van de totale kantoor- en project-inrichting.
Persoonlijk contact en een lange termijn relatie zijn voor 100 procent Kantoor erg belangrijk. De kennis en ervaring van de medewerkers staan garant voor een juist advies waarbij rekening gehouden wordt met het wensen en eisen pakket van onze relaties. Ons motto? “ontzorgen” zodat u zich kunt richten op uw corebusiness.
De korte lijnen in onze organisatie garanderen voor onze relaties een manier van communiceren met veel persoonlijke aandacht, flexibiliteit en betrokkenheid.

Flokk PERSBERICHT

19 jun. 2017

Toonaangevende stoelenfabrikant en marktleider van uitstekend en innovatief meubilair gaat verder onder de nieuwe overkoepelde merknaam: Flokk Flokk Flokk is in het Noorse synoniem voor ‘’een groep met een gemeenschappelijk idee of doel’’. Het draait om ​​deel te zijn van iets groters dan jezelf, terwijl je je eigen persoonlijkheid en identiteit behoudt.  Flokk, eerder bekend… read more