BMA 24-uursstoelen op Control Room Event

Inter Visual Systems organiseert deze week (12 t/m 15 april) het tweejaarlijkse Control Room Event. Met als thema ‘Operator in Control’ en de presentatie van een aantal nieuwe producten en oplossingen, belooft het een verrassend event te worden.

Inter Visual Systems biedt totaaloplossingen op het gebied van professionele visualisatiesystemen. Passende oplossingen die gericht zijn op de ontwikkeling en implementatie van projecten voor beeld, geluid en besturing. Vooral in Control Rooms is Inter Visual Systems sterk vertegenwoordigd. In deze werkomgevingen, waar het intensievere beeldschermwerk en controle & bewaking centraal staan, worden hoge eisen gesteld aan de werkplekken. Zeker als deze plekken 24 uur per dag en 7 dagen per week worden gebruikt.

24-uursstoelen: robuust, comfortabel en gebruiksvriendelijk

BMA Ergonomics levert ergonomische 24-uursstoelen die geschikt zijn voor dergelijke werkplekken. De stoelen voldoen aan de hoogste eisen. Bovendien zijn ze voorzien van een extra zwaar en robuust mechaniek en een grotere stervoet. Tevens zijn de stoelen gemakkelijk instelbaar en uiterst comfortabel. Optimaal zitcomfort voor iedere gebruiker, de hele dag door!

Smart Technologie

Tijdens het Control Room Event wordt o.a. de Axia Focus 24/7 met Smart Technologie gepresenteerd. Slimme technologie die het zitgedrag van de gebruiker monitort en daar directe feedback op geeft. Via speciale software kunnen de zitgegevens over langere perioden uitgelezen worden. Met de verzamelde informatie kunnen praktische adviezen aan de gebruiker worden gegeven. Dat opent niet alleen een wereld aan mogelijkheden voor gebruikers, maar ook voor facilitair managers en arbo-deskundigen.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.