Ik krijg een melding dat iemand anders al verbonden is met “mijn” stoel. Dit klopt niet. Hoe kan dit?

Het kan zijn dat jij niet de enige gebruiker bent van de bureaustoel. Bijvoorbeeld omdat je part-time werkt, of omdat je geen vaste werkplek hebt. Check in het instellingenmenu of je hebt aangegeven dat je geen unieke gebruiker van de stoel bent.

Ben je wel de enige persoon die de stoel gebruikt, dan kan het zijn dat iemand anders per ongeluk verbinding heeft gemaakt met jouw stoel. In dit geval selecteer jij jouw stoel in het “zoek je stoel” menu. Indien de App je vraagt om de code van de stoel in te toetsen om deze over te nemen, toets je het 3-cijferige nummer van jouw stoel in.